AZ MARKET LLC +420 735 969 858info@azmarket.cz
AZ MARKET LLC OBČERSTVENÍ NA HŘIŠTI EUROPE TRAVEL AGENCY
ÚVOD || OBCHODNÍ PODMÍNKY || OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ || KONTAKTY ||
cara
cara

Zásady ochrany osobních údajů

Vaše osobní údaje chráníme, jsou u nás v bezpečí. Podívejte se na to, jak s Vašimi daty pracujeme.

Komu svůj souhlas udělujete?
Jsme společnost AZ MARKET LLC, ID 000 796 560, 201 East 5th St, STE 1000, SHERIDAN, WY 82801, USA podnikající v ČR prostřednictvím AZ MARKET EUROPE odšt. závod IČ 07401400, jako INTERNETOVÝ PRODEJCE, na adrese K Hrnčířům 174, 14900 Praha.

Jak nás kontaktovat?
Budete-li mít ke zpracování Vašich údajů jakýkoli dotaz, můžete nás kdykoli kontaktovat na e-mailu adrese: info@azmarket.cz.

Jaké osobní údaje zpracováváme a proč?

Pokud si prohlížíte naše webové stránky
Údaje o Vašem chování na webu
Pokud procházíte obsah našich webových stránek, získáváme o některých Vašich aktivitách informace, které nám pomáhají vylepšit nabídku služeb. Pomocí cookies nebo jiných technologií tak získáme například Vaši IP adresu a některé informace o Vašem chování na našich webových stránkách. Informace nám slouží především k tomu, abychom Vám dokázali nabídnout lepší služby co nejvíce odpovídající tomu, co hledáte. Údaje o vašem chování na webu zpracováváme na základě našeho oprávněného zájmu za účelem vytváření přizpůsobených nabídek a cílených reklam po dobu 5 let.

Pokud si u nás objednáte zboží
Za účelem plnění kupní smlouvy
Pokud si u nás objednáte zboží, poskytujete nám další důležité údaje nutné pro vyřízení Vaší objednávky a plnění zákonných povinností. Jsou to především: jméno a příjmení, adresa trvalého bydliště, emailová adresa a číslo mobilního telefonu. Všechny tyto osobní údaje zpracováváme pouze po zákonem stanovenou dobu, případně po dobu nezbytně nutnou k vyřízení Vaší objednávky.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup? V rámci naší firmy pracují s osobními daty jen proškolení zaměstnanci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a jsou povinni zachovávat určená bezpečnostní opatření. Rádi bychom Vás ujistili, že své kolegy si opravdu pečlivě vybíráme, jejich spolehlivost a zkušenosti jsou pro nás zásadní prioritou.

Pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení obsahu prostřednictvím cookies a jiných technologií využíváme služeb externích zpracovatelů: Google Analytics a Google Search Console od společnosti Google Inc., Facebook Pixel společnosti Facebook Inc.

Předání osobních údajů mimo EU

Vaše osobní údaje nepředáváme mimo země EU.

Ochrana a zabezpečení Vašich dat
Vaše data bedlivě střežíme a chráníme je v maximální možné míře. Přijali jsme řadu opatření proti jejich zneužití, poškození nebo zničení. Všichni zaměstnanci a spolupracovníci byli řádně poučeni a proškoleni. Data jsou uložena na vysoce zabezpečených serverech a pravidelně zálohována.

Jaká máte práva?
Chcete-li vědět, jaké údaje o Vás zpracováváme, nebo pokud máte jakékoli pochybnosti o tom, že Vaše údaje zpracováváme v souladu se zákonem, obraťte se na nás, podáme Vám podrobné vysvětlení. O co nás můžete například požádat?

Právo na přístup k informacím
Máte právo vědět, jaké údaje o Vás zpracováváme, proč a po jak dlouhou dobu, jak je archivujeme a komu předáváme. I když jsme se snažili všechny důležité otázky zodpovědět právě na této stránce, pokud zde náhodou něco nenajdete, zeptejte se nás. Podrobnosti ke zpracování Vašich osobních údajů Vám sdělíme nejpozději do 30ti dnů.

Právo na změnu
Pokud se domníváte, že osobní údaje, které o Vás zpracováváme, jsou chybné, neúplné nebo neaktuální, napište nám. Vše prověříme a bude-li třeba, dáme co nejdříve do pořádku.

Právo na výmaz údajů
Pokud nás požádáte, Vaše data z našich databází smažeme nadobro. Výjimkou jsou ty osobní údaje, které musíme evidovat, protože to po nás vyžaduje zákon. Protože úplné smazání záznamů (i ze záloh) je poměrně technicky náročné, odstranění provedeme do 30 dnů ode dne, kdy obdržíme Vaši žádost.

Právo na omezení zpracování Pokud chcete zpracovávání Vašich údajů u nás z nějakého důvodu dočasně omezit (třeba do doby, než dojde k opravě/doplnění údajů, apod.), kontaktujte nás. Vaše údaje nebudeme po stanovenou dobu nijak využívat.

Můžete podat stížnost
Domníváte se, že s Vašimi osobními údaji nezacházíme tak, jak bychom ze zákona měli? Máte právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme ale rádi, pokud se pokusíte problém vyřešit nejprve s námi, pokusíme se vše prověřit a případně sjednat nápravu.

Tyto Zásady zpracování osobních údajů jsou platné od 25. května 2018.



cara
AZ MARKET LLC
Filing ID: 000 796 560
201 East 5th St, STE 1000
SHERIDAN, WYOMING 82801
Spojené státy americké
EUROPE TRAVEL AGENCY
E-SHOP AZ MARKET
OBČERSTVENÍ NA HŘIŠTI
K Hrnčířům 174, 149 00 Praha
AZ MARKET EUROPE, o. z.
IČ: 07401400
DIČ: CZ684604540
náměstí Přátelství 1518/2
102 00 Praha 10